blog

Розповімо Вам про нашого молодшого, про RATATA BOOM! Коли ми створювали канал, у нас уже був досвід подібної роботи з каналом RATATA і ми знали, що зараз буде старт, потім – розгін, потім – набір швидкості і тільки потім – зліт.

А далі сталося так: хлопці з каналу набралися терпіння йти свій шлях до успіху і тут BOOM! Канал різко з’являється у всіх рекомендаціях YouTube.

Про всяк випадок витончений: потрапити в рекомендації – це отримати високу оцінку від постійних, нових і навіть випадкових глядачів і від самої платформи YouTube. Це означає, що контент визнаний якісним, захоплюючим, трендовим. І це від людей у ​​всьому світі, уявляєте?

А ми не могли й уявити, що це станеться так швидко… просто були дуже захоплені самим процесом створення каналу і навіть не думали про жодні терміни.

Сьогодні RATATA BOOM! живе своїм яскравим творчим життям, а ми хочемо запустити ще багато таких яскравих та всіма улюблених проектів.

Повернутись до новин

Стати учасником команди

У нашої команди так багато ідей, ми постійно хочемо йти вперед, створювати нові канали та освоювати свіжі напрямки у творчості! Якщо ти гориш бажанням творити, якщо всередині вирує вулкан ідей, ми чекаємо на тебе!

Дивитись всі вакансії