Чому робота у нас – це робота майбутнього?

blog

Нам часто говорять, що ми відрізняємося від інших компаній. І це справді так: ми створювали та розвивали свою компанію не так, як це роблять інші медіа команди, у нас своя система відбору людей, стажування; багато відмінностей та інших процесів.

Але найголовніша відмінність нашої компанії від інших – це та ідея, яка лежить у її основі. І ця ідея зараз захоплює все більше і більше ділових та творчих людей по всій земній кулі. Ми говоримо про ідею розвитку проекту за рахунок всебічного розвитку кожного працівника.

Давайте пояснимо: у нас є актриси та актори, які навчилися писати круті сценарії, є сценаристи, які навчилися робити мегауспішні прев’ю обкладинки для відео, є віддалені співробітники, які навчилися для нас писати пісні. Ми пишаємося безліччю цікавих прикладів того, як розкриваються різні таланти співробітників.

Чому за цим майбутнє? – причина в тому, що така команда є гнучкою і може перебудуватися під будь-які зовнішні умови: ми хочемо відкривати новий музичний проект? – У нас є автор пісень! Захворіла акторка? – У нас сценаристка чудово грає!

Дуже важливо при цьому, що для творчих людей така різноманітність не менш важлива і допомагає зберегти інтерес до роботи, уникнути вигоряння.

Світ змінюється та старі принципи відходять у минуле. Відпрацьовувати зміни вже мало кому цікаво. Зараз на перше місце виходять компанії, в яких кожен співробітник почувається потрібним сьогодні і може бути впевнений у своєму завтра. 😉

Повернутись до новин

Стати учасником команди

У нашої команди так багато ідей, ми постійно хочемо йти вперед, створювати нові канали та освоювати свіжі напрямки у творчості! Якщо ти гориш бажанням творити, якщо всередині вирує вулкан ідей, ми чекаємо на тебе!

Дивитись всі вакансії